Työ- ja päivätoiminta

Asumispalveluihimme sisältyen tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden monipuoliseen työ- ja päivätoimintaan Taitotalo Torpparissa. Asukkaat osallistuvat päivittäin Taitotalo Torpparin toimintaan, jossa työskennellään puu-, kiinteistö-, keittiö, tekstiili- ja luovien töiden sekä kesäaikaan myös eläintenhoidon parissa. Vaihtelua työ- ja päivätoimintaan tuo eräryhmä, joka on myös varsin suosittu asukkaiden kesken. Päivätoiminnat jakaantuvat erilaisiin luoviin toimintoihin ja liikuntaan. Huomioimme asukkaan yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet työ- ja päivätoiminnoissa.

Osa asukkaista työskentelee avotyössä esimerkiksi kaupassa ja päiväkodissa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Ammattiopisto Luovin kanssa, jossa moni asukkaistamme opiskelee. Taitotalo Torpparin toimintaa ohjaavat työtoiminnan ohjaajat yhdessä asumisen ohjaajien kanssa.

Taitotalo Torpparissa valmistettuja tuotteita voit ostaa suoraan paikan päältä Torpparin aukioloaikoina tai tilaamalla. Osallistumme myös erilaisiin Toritapahtumiin lähialueella. Tervetuloa ostoksille!

Taitotalo Torppari
Karinkannantie 90
92330 Karinkanta
Puh. 050 415 3021